Jeg er født i Danmark, men min mor stammer fra Gotland, i Rute på Nordgotland. Min mors familie kommer oprindeligt fra den lille ø nord for Gotland, Fårö. Tidligere var det de fattigste der boede på Fårö, men nu er øen blevet meget eksklusiv. Indtil sin død boede fx Ingmar Bergman på Fårö.

Naturen på Fårö er meget øde og præget af hede, sten, og lav bevoksning, man får følelsen af noget oprindeligt og uspoleret, som tiltrækker mig meget, og som giver mig lysten til at udtrykke det i maleriet.

Efter uddannelse som håndarbejdslærer og flere kurser på kunstskolen i Ålborg, hvor arbejdet med farver og teknikker gav mig redskaber til at udtrykke mig kreativt, begyndte jeg at arbejde seriøst med maleriet.

Jeg fandt frem til, at det var de dæmpede jordfarver, diffuse og enkle udtryk, der gengav følelsen af ro og ensomhed, jeg gerne vil udtrykke, jeg vil gerne at folk finder hvile og afslappethed, ved at se mine billeder, især i mine malerier af får.

I mine motiver af fugle og okser, er det energien og kraften jeg udtrykker, uden at det bliver for uroligt og forvirrende. Det er især i den nordiske natur og landskab jeg finder inspirationen til mine malerier, det er lyset og atmosfæren som jeg bliver inspireret af.

Optaget i bogen 101 kunstnere 2022-2023